De vrijwilligers van het Rode Kruis Herentals garanderen net zoals elk jaar op donderdag en vrijdag de veiligheid van de toeschouwers en deelnemers aan Herentals Fietst-Feest. Het Rode Kruis voert campagne om bloeddonoren te werven.


Nu donderdag tijdens Herentals Fiets en Feest gaan een aantal vrijwilligers donoren werven op het Kerkplein en Kerkstraat, met provinciale ondersteuning van het Bloedtransfusiecentrum.

Dit alles kadert in de wervingscampagne 2012 om 100 nieuwe donoren te werven. Momenteel zit het Rode Kruis Herentals aan een 60-tal nieuwe inschrijvingen.  

Voorzitter Cis Van Leemputte : 'Wij focussen ons op de 2 resterende inzamelingen van nu 13 en 20 augustus en in het najaar 19 en 26 november  telkens in zaal ’t Hof te Herentals

Tevens kan iedereen nog in augustus komt bloedgeven meedingen naar één van onze 2 te winnen fietsen (dankzij Fietsen Hendrickx).

Onze vrijwilligers zullen ongetwijfeld opvallen en zijn paraat vanaf 13u tot 20u.

De verantwoordelijken ter plaatse zijn o.a. Aerts Josefine, Nadja Luyten en Nancy Vandenbroeck.

Meer info: Francis Van Leemputte, Voorzitter Rode Kruis Vlaanderen,  afdeling Herentals,  GSM 0478 610549,  voorzitter@herentals.rodekruis.be,  http://herentals.rodekruis.be